Labels

dinsdag 8 april 2014

Wat ik zo doe ....alles behalve naaien ...

in de vakantie moet ik het goed maken.  De uren die ik naar de les moet op zaterdag en de uren dat ik zit voor te bereiden in het weekend, komen soms hard aan bij de dochters. 
Ze waren het gewoon dat ik in het weekend vrij was.  Ook al ben ik nu in de week vroeger thuis, TOCH vragen ze in de vakantie extra aandacht.


Dus staat naaien op een laag pitje....


Wat doen we dan wel; paasmandjes maken, planten & zaaien in de moestuin, ratten vergif uitzetten (ja kippen & konijnen & eten & houtberging & composthoop = geen goede combinatie als je ratten vrij wil blijven..... don't worry de diertjes kunnen er niet aan), verven, opruimen met zijn allen, onderhandelen om weg te geven of weg te gooien (lukt nog niet zo goed), Planckendael bezoeken (Dank u familie abonnement), cake bakken, wafels bakken, pannenkoeken bakken, nog wat knutselen, schminken, .... kortom alles behalve naaien dus.
Enkele sfeerbeelden.....
Daar sta je dan 'Een olifant met benen & ik kon het gaan uitleggen'.  Blijkbaar is het Paarseizoen bij de olifanten en wij hebben het geweten!
Hoeveel keer kan jij in een olifant?De Pinguins gingen op wandel ....


Recht op mijn dames...

 


Ons snufke, mannelijk en bijna 3 jaar


Ons wolleke, mannelijk en bijna 3jaar
Ondertss is de achtergevel mooi bekleed met crepi :-)


Morgen gaan we voor drie dagen naar zee bij oma.... & papa die kan niet mee.... die heeft geen vakantie maar de hond blijft thuis om het baasje vol liefde op te wachten ;-).


Voila, Nu weet je wat we hier zo al doen als we niet naaien.
Liefs
Mum

4 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n olifant.....daar sta je dan met je mond vol tanden...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, die cake, in dezelfde vorm kwam hier gisteren ook uit de oven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, Karoline, ik volg je blog al een tijdje! En nu herkende ik de foto's van op Facebook! Wist niet dat deze blog van jou was. :-) Groetjes, Sarah van bij de Babbelende Bobijntjes. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm wafels bakken ... mijn favoriet ! Geniet van de heerlijke tijd samen !

  BeantwoordenVerwijderen