Labels

dinsdag 15 april 2014

Ik had nooit gedacht dat stofjes me zo gelukkig zouden maken...

Ze hangen te wapperen aan de waslijn en dat maakt me gelukkig.  Een dik half uur geleden kwam de lieve postbode met een pakje van bij Soft Cactus.
We scheurden met drie (de dochters worden ook al stoffenverslaafd) het pakje open en daar waren ze dan ... zo mooi, zo leuk, zo zacht .... de mooie stofjes ontworpen door haar en haar. 
Afbeelding van Wicky Pikes - S - Roze

Afbeelding van Little Daisy - M - Bruin
Foto by Soft Cactus


Soms heb ik wel eens dat ik een stofje online bestel en dat ze een beetje tegenvallen als ze dan uiteindelijk bij me thuis aankomen. Maar deze stofjes zijn nog mooier in het echt.  Nu nog eens denken wat ik zal maken.... .  Voor wie er nog geen heeft, haast je er zijn er al enkele uitverkocht. En voor de prijs (10€/m) moet je het ook niet laten hé.


Ja ondertussen de speelkamer verhuisd en opnieuw behangen....want ik verhuis met mijn naaikamertje van een naaihoekje naar een heuse kamer ...nu nog enkel de vent de kast laten verschuiven (ik krijg er geen beweging in :-( ) .... dus het huis is hier een echte rommelboel: stofjes overal, boeken en tijdschriften op de grond, speelgoed doorheen het huis, maar de dochters die vinden dat wel leuk zo eens niet moeten opruimen ....


Mum

6 opmerkingen:

 1. Ik had exact hetzelfde gevoel toen de stofjes aankwamen! Pareltjes é! En beetje jaloers op die naaikamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schoontjes! De tweede zie ik ook wel zitten! En een naaikamer, zucht... daar kan ik voorlopig alleen maar heel hard van dromen...geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige stoffen en de bovenste is mijn absolute favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet ook nog een bestelling plaatsen en ge zijt al weg met een van mijn geliefkoosde zie ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig zijn ze he?! Hier ook verliefd...en na de 1e (http://mimamellie.blogspot.be/2014/04/eerste-bestelling.html) kwam er van de week ook alweer een 2e bestelling binnen, haha..
  Je hebt in ieder geval de mazzel dat je de bruine in je bezit hebt...die is uitverkocht. Hopelijk komt ie snel weer binnen :)
  Groetjes Melanie
  http://mimamellie.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen