Labels

woensdag 30 april 2014

een jurk voor mij

Ik maakte nog eens een jurk voor mij.  Ik haalde het patroon uit deze knipmode en combineerde zo tot een tricot jurk naar mijn zin.


Knipmode februari ligt nu in de winkel!


Aangezien tricot en ik niet de beste vrienden zijn, kreeg ik hulp en handige tips in de naailes.
Een vormbandje hier, een rimpeldraadje daar

Voila hier is hij dan.


De stof lijkt alsof er pailletten opstaan, maar dat is dus niet zo.  Ik weet niet van welk merk maar ik vond ze ooit in het Opwijks Stoffenfabriek (Maison Doree).  Wie uit de buurt is, nu dit weekend en volgend weekend 20% korting!!
Hij werd gisteren (lees zaterdag) (ik heb dus officieel te weinig tijd!!)  uitvoerig getest op de trouwfeest (in combi met een blauw colbertje) en swingen ging probleemloos.En nu ik die foto's zie, denk ik, ik moet dringend mijn deuren verder schilderen deze zomer....


Mijn ventje die om half vier in de ochtend nog een foto moest nemen, moet nog leren inzoomen, maar allé kom, ik sta erop hé.
Dit patroon ga ik zeker nog eens maken. Leuk en draagbaar jurkje.  En hier ligt nog een keischoon stofke van bij http://mondepot.be/ dat hier ideaal voor zou zijn.

Morgen 10 jaar getrouwd! En we doen er nog wat bij ze.....

Mum


5 opmerkingen:

 1. Eeelaa seg!!! En nen dikke proficiat derbij en goe vieren ee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoewel ik geen fan ben van de print (maar da's persoonlijk he), vind ik dat je er geweldig goed mee staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een post met verrassingen is dit, de stof lijkt idd uit pailletten te bestaan. De jurk staat je heel goed!
  Maar wat me nog het meest verwondert, om half vier 's morgens op de foto stralen? Dat zie ik mezelf niet zo overtuigd doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat krijg ik hier nooit gedaan, nog een fotoshoot om 4u 's ochtends... Knap gedaan hoor, je jurk! Ik had die knip onlangs ook nog in mijn handen, misschien maak ik ook nog wel zo'n combi-jurk voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen