Labels

woensdag 14 mei 2014

jarige jet....

het was een geschenk van lange adem....
Het patroon had ik al geknipt, de stof knipte ik in de paasvakantie en toen zette ik al het voorpand in elkaar om dan vervolgens onaangeroerd te blijven liggen tot vorige week donderdag toen ik naar het naaicafé ging.  Maar toen was het nog niet af, ja zie als Babbelende Bobijn moet ik mijn naam eer aan doen hé!

Maar eergisterengisteren werd Mejuffertje 9 en dat verdiende toch een feestjurk, dus zette ik maandag de wekker om 6u15 om de zoom en de kamsnaps nog even te fiksen.
 


patroon Mambo

scheef aan de kapstok ... oepsie
 Vlug in een geschenkpapiertje gegooid en hop klaar om gewekt te worden.

Maar wat dacht ons juf van 9 toen; ik doe lekker een andere jurk aan en toen dacht ik grrrrrr .... ik had een half uur langer kunnen slapen

Ja zien op zondag kreeg ze al haar echte geschenk, een dag te vroeg, maar dan kon ze het direct testen: een heus fototoestel, gene spiegelreflex hé :-) , maar ik denk dat tegen dat geschenk niets tegenop kan!

Maar gisteren was het feest in de klas voor haar verjaardag en dan deed ze wel haar "After-party-dress" aan om te trakteren met heerlijke wafeltjes die het ventje bakte (wel 150).
Ook zin in een lekker recept, click dan hier:  http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/wafeltjes want alle eer gaat naar de sympathieke kok zijn bomma die we dagelijks kunnen zien koken op één (als ik tijd had).

het patroon van de jurk hebben jullie vast wel al herkend: De Mambo uit dit boek:

Image of *Homemade Mini Couture*
 
 
Liefs
Mum

2 opmerkingen: