Labels

donderdag 29 mei 2014

Games games games

Wij zijn een spelletjes spellende familie .... Overal gaan ze mee naar toe : op de boot, op de trein, op weekend, in de auto, naar het strand, ...


De tijd vliegt voorbij, het is leuk en de miekes leren , meestal, met hun verlies omgaan, ook al volgt er af en toe nog eens een hysterische huilbui.
Nu we met dit lang weekend er even op uit trokken, gingen enkele games dus terug mee.regenwormen, spookjes en zelfs een klassieker als Uno zorgen voor pret op een regenachtige dag .... Ideaal tijdverdrijf dus.


mijn naaihobby is echt non-actief maar nog twee weken les en dan nog de examens doorploegden en ik eindelijk weer tijd.
Ik heb me ook op iets getrakteerd meer daarover later.

Ik wil echt niet zo een uit het onderwijs zijn, maar ik spreek dus uit ervaring. ik heb 12 jaar in de privé gewerkt en buiten mijn werk in de audit sector heb ik nergens zo veel moeten werken.  Ja het ligt ook wel aan mij, ik doe alles graag goed, geef veel toetsen zodat een slechte toets niet bepalend is  en ook het feit dat het mijn eerste jaar is .... Maar toch heb ik bijna geen vrije tijd..... Maar het zal wel beteren .... En binnenkort hoor ik of ik mag blijven .... Spannend

Gr.
Mum

2 opmerkingen:

  1. hallo, op je vraag vanwaar de zebra T-shirt komt: het is er één van HenM. groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk mag je volgend jaar weer aan de slag, het graag en goed doen is ook al een motivatie zeker? Hier worden ook veel spelletjes gespeeld, regenwormen is ook een favoriet :-)

    BeantwoordenVerwijderen