Labels

vrijdag 22 april 2016

Liefde voor zilver

Een gezellig namiddagje stoffenspektakel in Aalst dat eindigde in de aankoop van TE veel stofjes.  Nadat ik tegen de vriendin al zeker 5 keer had gezegd "Nu mag ik niets meer kopen hé", zag ik dit stofje liggen. 
 
De vriendin, die geen goede "ik hou je tegen dus je koopt het niet-compagnon" is, zei ja Karoline dit is wel echt een heel mooi stofje. 
 
Dus vergat ik mijn eerdere bedenkingen en uitgaven, toverde ik de bankkaart nog eens tevoorschijn en was de aankoop een feit!!!  Dit stofje deed alle eerder aangekochte stofjes verbleken door het prachige zilver erin en om het helemaal af te maken werd er nog een elastische tailleband in het zilver gekocht.  (hmmm volgende keer enkel cash geld meenemen denk ik).
 
Het werd snel een rokje voor de dochter maar na een pasbeurt bleek de tailleband eerst nog te ruim, dus lostornen en versmallen en na een tweede pasbeurt vond de dochter het nog te land, dus nog eens inkorten.  stof: Origami crane metallic Canvas fabric Kokka Japan

8 opmerkingen:

 1. In het echt is het nóg mooier! Echt een schoon rokje. Ik wil er ook zo één! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh en je vertrekt dit weekend al? Veel plezier!!

   Verwijderen
 2. Inderdaad veel te mooi om te laten liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, af en toe moet een mens eens over zijn eigen schreef gaan! Gelijk had je, ik zou het ook gedaan hebben ... Prachtig rokje,lijkt me ook heel mooi voor kussenhoezen (tja, ik zit me momenteel wat voor te bereiden op een nieuw interieur en daar horen dus ook nieuwe kussenhoezen bij ;) !). Zie het dus zeker als een compliment!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt wel een must-have stofje :-). Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat stofje mocht je toch echt niet laten liggen!! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen