Labels

zaterdag 13 februari 2016

Iets geven en iets krijgen ...

Begin januari was het Secret Santa bij De tetterendetiretten, altijd super gezellig en vooral heel erg spannend. Sommige tiretten zijn al weken aan het stressen en barsten van de zenuwen op de avond zelf. 
Ook al ga ik te weinig toch probeer ik er steeds bij te zijn voor zo een leuke activiteiten.

Het idee is simpel, je krijgt - langs elektronische weg (jaja de tiretten zijn vooruit op hun tijd) - een naam toevertrouwd waarvoor je een creatief geschenkje bedenkt/maakt. 

Sommige tiretten hebben super ideeën, zo werden er zelfs lampen van rietjes gemaakt en gepersonaliseerde dienbladen gegeven.  Er werd geknipt, gehaakt, gebreid en gestikt. 
En dat laatste deed ik ook. 

Ik koos nog eens voor een vertrouwd recept, nl 'the pleated tote' van Artsy-Craftsy -Babe.  Een leuke tas die voor elke gelegenheid past, niet te groot en niet te klein is, kortom gewoon een handige tas. 
Het enige dat ik als hint had gekregen, was de kleur rood.  Mijn tiret haar lievelingskleur. 


Ik gaf niet alleen maar kreeg ook een leuk opbergzakje, zelfgemaakte oorbellen, recepten en iets lekkers voor de hond. 

Maar het is gewoon een supergezellige avond met leuke madammen. 
Vorig jaar maakte ik een vinkttas.  De tiret die deze tas vorig jaar kreeg, vertrouwde me toe dat de tas overal mee naartoe gaat en nog prima zijn job deed.  Wat wil een mens nu nog meer. 

Liefs
Mum

2 opmerkingen:

  1. Leuk initiatief. Ook eens bekijken om met ons Mols Femma Naaikaffee te doen. Als je dan zo'n stijlvol kadootje krijgt...

    BeantwoordenVerwijderen