Labels

zondag 8 november 2015

Terugblikken op een fijne week
Gisteren brak de eerste stress uit, de vakantie was bijna voorbij en ik had eens echt niks gedaan.....Niet zo een slim idee achteraf bekeken.  Het verbeterwerk bleef liggen, de examens werden nog niet gemaakt, het jaarplan wacht op zijn update en ik moest nog taken rond werkplekleren maken. 
Deze ochtend besloot ik dan maar serieus in actie te schieten. Conclusie van de taak: jaarplan check, twee examens check, twee toetsen check, werkplekleren check, lesvoorbereidingen voor dinsdag check.  Dat lukte enkel dankzij de chiro, een helpende man, een berg strijk die bleef liggen, een keer Frozen laten kijken en een heerlijke maaltijd van onze lokale frituur. 
Maar de avond is nog jong en ik ga er direct nog wat invliegen.  Morgen moet ik geen les geven en woensdag hebben we vrij, dus tegen woensdagavond zou mijn achterstand toch ingehaald moeten zijn.  

Maar deze vakantie heb ik wel genoten, bijgeslapen, mijn dochters verwend, de hond steeds gezelschap gehouden, uitstapjes gemaakt, een vriendin & kids kwamen op bezoek, heerlijk gekookt, lekker genaaid en wreed gepoetst. 
Gepoetst? in de vakantie?  Ja sinds kort ben ik verslingerd aan het programma Obsessive Compulsive Cleaners dat wordt uitgezonden op TLC (ben dol op die zender). 
Als je ziet wat een vetzakken dat daar de revue passeren, moet je wel beginnen poetsen.  Nieuwsgierig?  Kijk dan eens hier

Maar genaaid heb ik ook.  Minder dan ik had gehoopt maar ja het was toch genieten ze.
Ik maakte twee maal een leather sweater van LMV voor zowel Frauke als Geike. 
Ze worden hieronder geshowd onderweg met de trein naar Antwerpen. 

Lillestof Flamingo
Stof Dapper & Tricot stof Paarden
Onderweg naar huis, kon ik even bekomen van een drukke dag, dankzij de reclamefolder van Bart Smit.  Er werd duchtig gezocht naar wat de Sint in hun schoentje mag gooien. 


Voor Renske kon ik jammer genoeg niks meer maken.  De patronen zijn geplakt maar moeten nu nog overgetekend worden.  Dat zal voor een andere keer zijn.
Maar zij heeft genoten van een leuke film, alleen met mama en een pot popcorn helemaal voor haar alleen.  Gezellig was het in onze love seat en de popcorn was helemaal op. 


En nu terug wat verbeteren ....
Liefs Mum

5 opmerkingen:

 1. Ah meid, die ontspanning hadden we zeker ook verdiend. Zoals je merkt kan je dan in enkele uren hopen werk verzetten. Dat doe ik de volgende dagen ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je zo genoten hebt van je vrije week! De leather sweaters zien er trouwens super tof uit. :-) Haha, naar dat programma heb ik nog niet gekeken. Ben benieuwd!
  Tot donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die periodes van eens echt niets doen voor school, ook al liggen er bergen werk te wachten, heb ik echt nodig. Daarna kan ik dan des te efficiënter werken. En als ik zie wat jij allemaal gedaan gekregen hebt in één dag, dan werkt dat bij jou blijkbaar ook zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke truiten! De leather sweater is eentje die ikzelf nog niet uigeprobeerd heb maar nu beginnen mijn handen te jeuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral genieten, zo moet dat in een vakantie :-)
  ziet er netjes uit!!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen