Labels

zaterdag 10 oktober 2015

Terugblikken op september ...

Welgeteld twee weken zit Renske nu op een nieuwe school.  Vlakbij huis ...op 2 minuutjes wandelen staan we daar. 
Zo net in het begin van het schooljaar veranderen is niet niks voor een kleutertje maar ja nog 7/8 jaar altijd de file trotseren zorgde ervoor dat we de knoop snel doorhakten.
De jufjes werden op de hoogte gebracht, wij brachten cakejes en een kado mee en Renske werd in de bloemetjes gezet.


een lieve juf verdiende een leuke boterhammentas.

Na een dagje huilen, kwam ze op dag nummer 2 super enthousiast naar huis en dat is ze nog steeds. 
Wat ben ik toch fier om mijn kleinste ukje die zo lekker sociaal is.  Ze had na 2 dagen al BESTE vriendinnen, kwam ze vertellen  en dat doet enkel deugd. 
Wat worden mijn miekes groot en wat maken ze van mij een gelukkige mama!

Naaien staat op een laag pitje maar deze zomer maakte ik nog een babyvestje uit zo geknipt 1 voor het nieuwe neefje.  Het is nog wat op de groei maar zal deze winter wel eens van pas komen. 


De laatste weken eiste onze wolf aka Roxy nogal wat tijd op.  Samen gingen we twee maal per week naar de les en yippie baasje en hondje zijn geslaagd. 
Ondertussen zijn we aan de vervolgcursus begonnen en er is nog duidelijk wat werk aan de winkel.
Groeien doet ze goed ... daaraan geen gebrek.  Ze kwam 10 kilo bij op 2 maanden en is ondertussen al een stevige puppy.  Maar ze geeft liefde en gezelschap en dat hebben we hier graag.

Geniet van het weekend en misschien zie ik je aanstaande vrijdag wel op de book launch van 200 jurken.  Als er iemand nog zou willen carpoolen vanuit Asse of omgeving, laat dan gerust iets weten.
Liefs Mum2 opmerkingen:

  1. Ik had hier in de straat al iets horen waaien van de kleine verhuis van Renske :) Dat is toch een luxe he (zeker tegenwoordig), om ze gewoon aan de overkant van de straat te kunnen afzetten!

    BeantwoordenVerwijderen