Labels

woensdag 13 mei 2015

Mmmm dat smaakt naar de zomer

 
Een overdaad aan rabarber dat roept "confituuuuur"
 
 we gingen van zo....
 
 
 
Naar zo ....
 
 
 
Om ten slotte te eindigen met vier volle potten heerlijke confituur.... oma C zal in de wolken zijn want die is dol op dit goedje.
 
  
Gisteren merkte ik warempel iets op: de 1000ste reactie werd geplaatst.
En dat verdient iets vond ik..... dus Misstraaitoenaai jij verdient iets leuks.
 
Ik snuffelde eens op je blog en vond dat je zoveel mooie dingen maakte.  Dus dit stofje (150 x 50xm) komt eraan om een rokje van te maken voor je heerlijke meiden!
Stuur je me een mailtje voor je gegevens?
 
 
Vandaag had ik een vrije dag en werd deze enkel en alleen aan zon, moestuin, pizzeria, fietsen en mijn lieve miekes besteed.... zalig dit weertje...
Liefs
Mum


4 opmerkingen:

 1. Moa zo leuk!! Heb ik echt de 1000ste reactie geplaatst!? Super vind ik dat... En wat een leuk stofje. Alvast bedankt hoor Mum!!! Ik stuur je morgen een mailtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zotteke, zo lief iets weggeven voor 1000 reacties :)
  ik ga hier binnenkort ook wat potten rabarberconfituur maken. Alleen, die plant staat precies wat achter op schema, allemaal nog dunne sprieten hier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, confituur koken...dat heeft zo iets gezelligs hè! Toffe bezigheid! En zo lief van jou om je 1000ste reactie te belonen met een prachtig lapke stof! 't is echt waar: creatieve blogsters hebben het hart op de juiste plaats!!!
  Nog een heerlijk weekend, wens ik jou...samen met je miekes!
  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, confituur koken...dat heeft zo iets gezelligs hè! Toffe bezigheid! En zo lief van jou om je 1000ste reactie te belonen met een prachtig lapke stof! 't is echt waar: creatieve blogsters hebben het hart op de juiste plaats!!!
  Nog een heerlijk weekend, wens ik jou...samen met je miekes!
  BeantwoordenVerwijderen