Doorgaan naar hoofdcontent

Getest - goedgekeurd & GIVE AWAY!

Onlangs kreeg ik een mailtje van Emob4toys of ik eens graag mijn miekes wou loslaten op een speelgoedartikel uit hun gigantisch gamma. 

Zowel binnenspeelgoed als buitenspeelgoed kan je vinden, zwaarden voor stoere ridders, een ganse baby uitzet voor poppenmoekes, go-carts voor wegpiraten, trampolines voor spring-in-het-veldjes, meubeltjes, .... kortom te veel voor op te noemen.
Daarnaast hebben ze hele slaapkamers voor ukjes en grote meiden en stoere binken en om mama en papa hun tuin op te smukken vind je ook een ruime keuze.

Ik mocht het Junior Cricket spel  testen.  Ideaal voor mijn dames die dol zijn op mini-golf.
Pret verzekerd.










Het spel is snel opgesteld en afgebroken.  En kan dus overal gespeeld worden.
De hond was er ook duidelijk dol op ;-).



Hier enkele sfeerbeelden van hoe het echt moet. 


Daarnaast mag ik in samenwerking met Emob één set van dit junior Cricket spel weggeven.
Om kans te maken, doe je dit:

* je bent volger
* je overtuigt me volledig en laat een reactie achter voor  01/10/2014.
* een onschuldige hand pikt een gelukkige winnaar

Veel succes!!
Mum

Minder geluk, geen probleem ga zeker eens langs in hun webwinkel: Emob!




Reacties

  1. Lijkt me een heel leuk spel voor ons meisjes en misschien verjaagt het wel de hond van de buren, die in onze tuin steeds zijn boodschappen achterlaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe niet mee, mijn gruttekes zijn al te groot, maar ik zet met plezier een linkje bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! De jongsten willen altijd heel graag midgetgolfen als we op vakantie zijn. Dus dit vinden ze vast heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super! De meisjes zullen dit fantastisch vinden! Alleen hopen dat onze jongste niet steeds met de poortjes/diertjes gaat lopen, want hij is verzot op dieren! Maar misschien wordt het spelletje dan nog spannender :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik laat dit voor de dames met kleine kindjes want de mijn is er al te groot voor.Maar wou toch zeggen dat die dingen heel leuk zijn en ik zag dat de hond dat ook vond

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super! Ik waag hier ook mijn kans,... ben benieuwd welk beeld dit zal geven in de tuin,... heerlijke, toffe, gekleurde hondjes én een stenen, liggende poes tussen het siergras,... wij staan alvast al te popelen om te spelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik doe graag mee. Mijn zoontje is 2-10 jarig, dus dit zou een leuk kadootje zijn voor in de tuin. Kunnen deze kleurijke hondjes de tuin opfleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh nu zie ik je hondje eens, ziet er een leuk beestje uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Daar hebben wij al twee zomers veel plezier aan beleefd! (ik doe dus niet mee met de give-away, maar jan het wel aanbevelen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooh! Super, eens wat anders dan het voetballen en volleyballen in de tuin!!
    Mijn 3 kids zouden er heel blij mee zijn (en de mama natuurlijk ook, even geen doelman/passeur meer spelen :-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Tof zeg.
    En die poortjes vallen wel op. Bij ons zijn het nog van die ijzeren boogjes. Bij het opruimen vergeten ze al eens eentje, met alle gevolgen van dien.
    Je blijft er met je voeten achterhaken, en dat geeft fantastiche taferelen.
    Maar deze versie vind ik wel super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het ideale speelgoed om mijn dochtertje te overtuigen om meer buiten te spelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja daar zie ik die van ons wel mee bezig zijn!! Ik doe mee

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik las al eventjes in stilte mee, maar nu ga ik toch eens reageren: dat ziet er super uit en lijkt mij heel leuk voor mijn zoontje, een echt buitenkind!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh oh, wat zou ik dar graag winnen! Onze kindjes spelen heel graag buiten en wat extra uitdaging is altijd welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ohhhh nog net op tijd, joepie!!
    Ziet er super uit, dat spel! Mijn dochter is een echte buitenspeler, dus zo'n cricketspel zal ze zo cool vinden!
    En uiteraard ben ik al volger.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De max! Mijn twee zoontjes zouden hier dol op zijn! Echt iets voor uren spelplezier in de tuin bij oma en opa...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super leuk en mooi! Wij zijn hier dol op houten speelgoed en doen dus heel graag mee! Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. ooooh, jeugdnostalgie!!!! Als kind (intussen zo'n 25 jaar geleden) heb ik dit zomerdagen na elkaar gespeeld met mijn grote broers! Alleen was het dan gewoon een omgekeerde U-vorm waar het balletje door moest... nog geen mooie houten hondjes!
    Wat hebben we plezier beleefd aan het uitzetten van steeds moeilijkere parcours!
    Ik wil zeker meedoen met de give-away!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. O, wat zou ik graag winnen. Dan heb ik iets leuks om met mijn kleindochter van anderhalf te doen, nu het nog zulk heerlijk weer is.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ook leuk om te lezen....

Turorial :,Hoe maak je nu een rimpelrokje? Een tutorial volgens moi.

Dit stofje ( Tulips Dutch Love van Hamburger Liebe  ) gebruikte ik reeds voor een jurkje voor de grote zus. Met een restje stof kan je vanalles maken maar ook een rokje. Hieronder beschrijf ik hoe ik een rimpelrokje maak, op mijn manier, maar je kan ook eindeloos variëren met plooitjes, paspel, zakjes,  ... Hoe beginnen we eraan? Je neemt een stuk stof over de volledige stofbreedte.  Voor Frauke van 5 die een taillebreedte van 58cm heeft (een bol buikje dus) en heupjes van 60cm neem ik een tailleband van 70cm (dit is dus 68cm + 2cm naadwaarde), een rekelastiek van 1cm breed en 60cm (58 cm + 2cm naafwaarde) en een strook stof van 150cm/110cm (minder rimpels) op een hoogte van 35cm ( 31cm + 2 cm naadwaarde + 2 cm zoom). Deze maten zitten haar perfect, maar elk buikje is anders, dus hier dient waarschijnlijk wat aan aangepast worden afhankelijk van de maten van jouw kind. Klaar, alles geknipt? Start! 1) overlock alle 3 de delen 2) Rimpel de voering en d

een Joan voor twee lieve juffen

Het eerste juffen geschenk is klaar. Ik koos resoluut voor de Joan tas van  elisanna  &     Fynn .  Ook al heb ik het boek, toch vond ik deze tas ook zeker de moeite waard! Je kan het gratis patroon hier terugvinden. Het is een ruime tas met zakjes en vakjes die je kan vol proppen. Verbazingwekkend snel in elkaar ook! Dus een toppertje. Als versteviging dien je H640 te gebruiken.  Als iemand een goedkoop adresjes hiervoor weet, let me know. de binnenstof komt van Liesellove Ons oudste heeft twee juffen, dus twee tassen in een bijpassend stofje.  De ene juf is al wat frivoler dan de andere.    De tassen zijn ideaal voor het strand, boodschappen, het school en ze zou zelf als verzorgingstas kunnen dienen, vind ik.  Multifunctioneel dus! Het enige dat ik toevoegde aan het patroon is een Kamsnap zodat ze toe kan, maar het patroon biedt ook een variant die je kan sluiten met een trekkoord.  De stoffen komen van Dekkers stoffen en zijn voornameli

Tutorial Hoe maak je een tas?

Een workshop bij het naaiclubke vroeg om een tutorial.  Toen hij af was, dacht ik " Nou die kan ik dan even goed delen". Want een leuke tas, kan je wel altijd gebruiken.  Voorbereiding : Knip je patroondelen o.b.v. de volgende afmetingen. Tas 1 (brommertjes): ·         Buitenstof: 2 x (43cm x 31 cm) ·         Voering: 2 x (43cm x 31 cm) ·         Tassenband: 2 x 36 cm Tas 2 (groenten: ·         Buitenstof: deel 1: 2 x 41 cm x 29 cm               deel 2: 2 x 41cm x 9 cm ·         Voering: 2 x 41 cm x 37cm ·         Tassenband: 2 x 50 cm Tas 3 (vogels): ·         Buitenstof: deel 1: 2 x 35cm x 12cm deel 2: 2 x 35cm x 25 cm ·         Voering: 2 x 35cm x 35 cm ·         Handvat: 2 x 32cm x 9cm Aan de slag Je stikt op persvoetbreedte of op 1cm tenzij anders wordt vermeld. Als je buitenzak uit twee delen bestaat, stik je beide zijden eerst aan elkaar (goede kant op goede kant). Leg dan de twee delen van de buitentas