Labels

woensdag 30 oktober 2013

Dat verdient een avondje naaien = geboortekado = mama komt tot rust

Een dag van de hond wegbrengen naar de kapper, twee meisjes naar de kapper, twee andere meisjes (ukje en de meter) moesten mee, tussendoor even eten, de hond gaan ophalen bij de kapper, afruimen, bijpassende T-shirts zoeken bij recente creaties, de zus op bezoek (kwam de meter ophalen, maar bleef plakken),  twee kibbelende miekes aanhoren waarvan één met pré-puberaal gedrag (gelukkig maar 1x/ week - voorlopig), een paar keer de moeder aan de lijn, een klein ukje entertainen na haar dutje één en al uitgerust (en mama al moe), bezoek van vrienden, kids proper in de pyama krijgen, een man in NL voor vier opeenvolgende dagen voor zijn werk, de was effen aanpakken (dank u droogkast dat je bestaat), ....

Dat verdient een avondje naaien, dacht ik zo bij mezelf...

Want morgen begint de dag opnieuw en staat hij bomvol met trips naar de tandarts, een vriendje ophalen & onze kleuter naar een feestje brengen, onze pré-puber heeft een Halloween-party van de Chiro & tussendoor nog een babybezoek bij ons oudste haar BFF's broertje.
En net voor dat klein ventje heb ik iets genaaid.Ik maakte uit een vrolijk circusstofje van Dapper een zacht dekentje samen met een blauw fleecedekentje van Ikea en zacht gele paspel. 
De babykamer is nl. in zacht paasgeel geschilderd. 

 

Dat verdiende ook een knuffel.  Het patroon haalde ik bij de de droomfabriek.
Het zou een schaap moeten voorstellen, maar voor mij lijkt het meer op een hond.. kortom vrij in te vullen. 


Na zo een avondje knoeien met zo een knuffel, kwam ik tot het besluit dat jurkjes en zo maken toch meer iets voor mij is.  Maar allé we kunnen weer iets afvinken op ons To Do lijstje. 

Er ligt hier al een wondermooi stofje geknipt klaar om in elkaar gezet te worden....meer volgt later. 

Mum

2 opmerkingen:

  1. Amai, dat heb je allemaal mooi voor elkaar ! Na zo'n helse dag nog een dekentje en een knuffeltje afwerken, je moet het maar doen. Heel mooi in elk geval !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi ik vond het ook een hond, een hele schattige hond!
    tof cadeautje!
    veel succes op je drukke dagen!

    BeantwoordenVerwijderen